- Tomatsås
- 1 zucchini
- 2 aubergine
- Olivolja
- Flingsalt
- Riven parmesan
- 1 burk kidneybönor eller motsvarande mängd kokta/frysta
- 2 msk pesto
Gör så här:
- Sätt ugnen på 225°.
- Koka tomatsåsen.
- Skiva zucchini och aubergine tunt på längden. Det här är våra lasagneplattor. Lägg på bakplåtspapper på en plåt. Pensla på olivolja och strö över lite flingsalt. Ställ in i mitten av ugnen i 10-15 minuter och vänd grönsakerna efter halva tiden.
- Bygg ihop "lasagnen" i en ungsfast form: börja med tomatsås, varva med "lasagneplattorna". Avsluta med tomatsås och toppa med riven parmesan.
- Ställ in i mitten av ugnen i 15-20 minuter.
- Gör kidneybönsalsan: skölj bönorna, lägg i en skål, blanda i pesto och strö över lite flingsalt.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar