torsdag 13 maj 2010

Pad Thai

Dagens matlagning blev Pad Thai med tofu och till det ett Gewürztraminer från Nya Zeeland som inte var bra nog att nämna vid namn (lovande litchitoner med en bismak av terpentin).

Receptet var bra men det hade behövts mer sås, det blev lite för torrt. Och hur gör man för att det ska smaka som på restaurang?

2 kommentarer:

Anna-Karin Wiklander sa...

Hej Hilda,

Trevligt att snubbla in på din fantastiska blogg... blev intresserad av ditt inlägg på facebook och såg att mer gick att läsa på "bloggen"... så jag vandrade vidare ; ) Detta är absolut en blogg att följa. Det är så otroligt roligt med mat i alla dess former - att laga den, smaka den och umgås över den. Var på en föreläsning med Mats NIlsson för över ett år sedan, efter det var intresset för den "äkta varan" ett faktum.

Ha det så bra!
Mvh
Pernilla Olsson

Fröken Harrysson sa...

Hej Pernilla, vad kul att du har hittat hit! Håller med dig, mat är roligt. Framför allt som du säger den äkta varan. Jag gör vad jag kan för att ägna mig åt det :) Ha det gott!