2 glas
Du behöver:
- 1 banan
- Två skvättar yoghurt (jag använder vaniljyoghurt, 0,5%)
- 1 päron
- Färsk ingefära efter behag (jag tog en bit så stor som tummens översta led, ungefär)
- En klick honung
- Skala, kärna ur och skär päronet i mixvänliga bitar. Lägg gärna i plastpåse och frys redan kvällen innan!
- Skala och finhacka ingefäran.
- Lägg hela klabbet i en mixer. Mixa. Häll upp i glas.
2 kommentarer:
Vad kul med smoothie-recept! Bra idé att dra igång en blogg om olika vegorecept. Tror att det ligger helt rätt i tiden, så jag önskar dig lycka till och hoppas att du får många "followers", hit till Vegmongot!
Tack snälla! Det kommer bli mer än vegorecept: restaurangtips ur vegetariskt perspektiv, mattankar och lite mer. Hoppas du kommer gilla det!
Skicka en kommentar