måndag 19 december 2011

Saffransfudge

Du behöver till ca 50 bitar:
  • 1 burk sötad kondenserad mjölk (397 g)
  • 400 g vit choklad
  • 0,5 g saffran
  • 25 g smör
Gör så här:
  1. Blanda kondenserad mjölk, vit choklad och saffran i en bunke över vattenbad. Låt smälta.
  2. Tillsätt smöret.
  3. Rör om och häll upp i en form med smörpapper i botten. Låt stelna i kylen.
  4. Skär fudgen i bitar. Förvara svalt.

3 kommentarer:

Guldkorn by Elin sa...

Åh men shit vad gott det låter. Och cookie dough-bollarna också. Älskar mint :)
Kram!

"oroshjärta" Lotte Fernandez sa...

Men owh!!

Fröken Harrysson sa...

De var goda men framför allt gillar jag att de är så lätta att göra :-)

Elin, gillar du mint gjorde jag en fudge med polkagrisar förra julen, klicka på juletiketten så hittar du nog receptet.